Home > Interjeras > Kodėl svarbus juvelyrikos parduotuvės interjeras?

Kodėl svarbus juvelyrikos parduotuvės interjeras?

interjeras, juvelyrika, parduotuve

Įžengęs pro duris klientas į parduotuvę per kelias akimirkas supranta, ar čia ką nors išsirinks ar tik užmetęs akį eis ieškoti geriau. Tai lemia keli kriterijai, kurie sudaro visumą.

 

Kaip ir visoms, taip ir juvelyrinių dirbinių parduotuvei, labai svarbi išorinė vitrina. Ji jos „veidas“, kuris sugundo pirkėją užeiti. Reklaminiai, akį traukiantys plakatai, geriausios turimos prekės vitrinoje kvies žmones užsukti rinktis to ypatingo papuošalo.

 

Aplinka, į kurią pirkėjas patenka įžengęs pro durys, gali būti stebuklinga ir verčianti apsvaigti nuo papuošalų spindesio. Patalpos sienų šviesios spalvos suteiks jaukumo. Įdomūs lubų ir grindų sprendimai, tamsios spalvos pasirinkimas suteiks prabangos efektą.

 

Ne ką mažiau svarbus baldų pasirinkimas, jų spalva, aukštis, forma. Aukštis svarbu, kad pirkėjui būtų patogu apžiūrėti prekes nepaskaudus nugaros, na, o jei vitrinos per aukštai jis nepasieks jų tinkamai įvertinti. Kad būtų patogu ir klientas per greitai nenuvargtų renkantis iš gausybės pasiūlos, reikėtų pasirūpinti vieta su patogiu krėslu, puikiu apšvietimu, veidrodžiu kur patogiai įsitaisęs galės apsispręsti, kurio papuošalo nori labiausiai. Išskirtinė baldų forma, sukurs unikalų parduotuvės stilių.

 

Aplinkos, baldų, vitrinų sujungimui į visumą svarbus bendras parduotuvės apšvietimas. Blanki, prigesinta jos šviesa išryškins vitrinas, kurias būtina apšviesti ryškiai. Juk vitrinų apšvietimas atskleis juvelyrinių dirbinių spindesį ir grožį. Žinoma ir bendras visas patalpų apšvietimas gali būti ryškus, tai priklauso nuo to kokio efekto siekiate bei kitų interjero sprendimų.

 

Dažniausiai klientai ateina ieškodami ypatingų gaminių įvairioms progoms: vestuvių ar sužadėtuvių žiedų, dovanos mamai ar mylimajai, ar net mažiausiems gimtadienio ar krikštynų dovanos, o tinkami interjero sprendimai ir malonūs konsultantai šia nelengvą užduotį – rasti tinkamiausią juvelyrikos dirbinį, palengvins.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *